AGF Kennisdag, dinsdag 19 november 2019

RPO Keelings
Gouden sponsor

Ook dit jaar organiseren we weer een AGF-Kennis(sen)dag. Het evenement wordt georganiseerd op dinsdag 19 november in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd met sprekers van binnen en buiten de branche.

ADO

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.


Sprekers

Jan Boskamp
Jan Boskamp is een geboren Rotterdammer, die zijn voetbalcarrière begon bij Feyenoord. In zijn periode als speler stond hij bekend als een sterke middenvelder. Zijn grootste successen boekte hij in België bij RWDM. Met het Nederlands elftal stond hij onder andere in de finale van het WK voetbal in 1978. Na zijn voetbalcarrière ging Jan Boskamp aan de slag als trainer in België bij verschillende clubs als RSC Anderlecht. Later werd hij nog bondscoach van Georgië en Koeweit. Daarnaast is Jan analist bij Ziggo Sport en regelmatig te gast bij Veronica Inside. In zijn presentatie wordt hij bevraagd door interviewer Bas van Veenendaal en neemt Jan ons met veel humor en anekdotes mee in de wereld van voetbal.

Jan Boskamp

Jos Burgers
Jos Burgers Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan per dag. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor zijn presentaties over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.axians Exsa GFhuis
Het Packhuys PL Verpakkingen Schouw
sismatec ZON
Zilveren sponsors

Programma

14.30 uur Optioneel: rondleiding Cars Jeans Stadion
15.00 uur Ontvangst
16.00 uur Presentatie Jan Boskamp/ Bas van Veenendaal
16.45 uur Pauze
17.15 uur Presentatie Jos Burgers
18.00 uur Buffet
19.30 uur Borrel
21.30 uur Einde


Locatie

Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55, Den Haag


Er zijn op dit moment alleen nog plaatsen beschikbaar voor AGF-handelaren.

Entree

AGF-handelaren betalen € 85,00 per persoon. Toeleveranciers en andere geïnteresseerden betalen € 195,00 per persoon. Op 4 aanmeldingen van AGF-handelaren wordt 1 toeleverancier toegelaten.


Sponsormogelijkheden

We hebben nog enkele sponsorplaatsen vrij. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

BDO best fresh group Fruit Logistica
Roma
Bronzen sponsorsDe eerste 270 mensen hebben zich al aangemeld voor de AGF-Kennis(sen)dag. De laatste 30 plaatsen reserveren we voor AGF-handelaren. Alle toeleveranciers die zich tot nu toe hebben aangemeld, zijn welkom. Maar voor toeleveranciers is de aanmelding gesloten. Wil je als toeleverancier op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl