AGF Kennis(sen)dag, dinsdag 22 maart 2022

Pantheon Van Gelder
Gouden sponsor

Eind november hebben we de AGF-Kennis(sen)dag moeten annuleren vanwege de Corona-maatregelen. Nu deze maatregelen weer gewijzigd zijn, is er weer gelegenheid om dit netwerkevent te organiseren. Op veler verzoek hebben we gekozen om dit op korte termijn te organiseren met een voorjaarseditie op dinsdag 22 maart in het nieuwe Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd met sprekers van binnen en buiten de branche. Het evenement is volgeboekt.

Van Gelder Experience Center

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.


Sprekers

Najib Amhali
Najib Amhali is misschien wel de populairste cabaretier van dit moment. Naast grappen maken kan Najib zelfs zingen! In zijn avondvullende show biedt Najib je een vrolijke kijk op zijn eigen leven. Een voorstelling van Amhali is wervelend, ontroerend maar vooral enorm hilarisch. Zijn shows zijn dan ook altijd volledig uitverkocht, maar wij hebben hem kunnen vastleggen voor de AGF-Kennisdag.

Najib Amhali

Stephan Schneider | CO2 Correct
Stephan Schneider Als zoon van een uitvinder zoekt Stephan Schneider altijd naar oplossingen om het leven voor mensen makkelijker te maken. Het familiebedrijf Vacu Vin waar hij 12,5 jaar heeft gewerkt is verantwoordelijk voor het bedenken van o.a. de vacuum wine saver, de ananas snijder maar ook het Tv-programma Het beste idee van Nederland. Na een zeer leerzame kennismaking met de AGF-wereld als marketingmanager bij het bedrijf HillFresh International is hij inmiddels begonnen met een nieuw initiatief genaamd CO2 Correct. Dit alles met 1 doel, het toegankelijk maken van duurzaamheid voor bedrijven binnen de AGF sector. Ontdek hoe Stephan dit moeilijke onderwerp “verduurzamen” op een creatieve manier wil aanpakken.Aptean Exsa Europe GFhuis
JEM-id Looije ZON
Zilveren sponsors

Programma

14.30 uur - Optioneel: rondleidingronde 1 (volgeboekt)
15.00 uur - Ontvangst
15.45 uur - Welkomstwoord Van Gelder
16.00 uur - Presentatie Najib Amhali
16.30 uur - Presentatie Stephan Schneider | CO2 Correct
17.15 uur – Optioneel rondleidingronde 2 (volgeboekt)
17.15 uur - Buffet
19.00 uur – Optioneel rondleidingronde 3 (volgeboekt)
19.30 uur - Borrel
21.30 uur - Einde


Locatie

Van Gelder Ridderkerk, Krommeweg 10, 2988 CB Ridderkerk

De inschrijving is gesloten. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Sponsormogelijkheden

We hebben nog enkele sponsorplaatsen vrij. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

Axians BDO
Belorta Best Fresh Group DNA Services
Fruitfactor HB-rts
Roma Up & Up
Bronzen sponsors


De inschrijving is gesloten. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.